+370 6763 4008
Pirkti internetu

Kuo skiriasi nitrilinės ir lateksinės pirštinės

Nitrilinės pirštinės yra populiari asmeninės apsaugos priemonė, naudojama įvairiose srityse, įskaitant mediciną, laboratorijas, maisto ruošą, gamybą ir daugelį kitų veiklų. Šios pirštinės yra pagamintos iš sintetinio nitrilo kaučiuko, kuris yra atsparus daugeliui cheminių medžiagų ir suteikia geras bakterijų, virusų ir kitų kenksmingų medžiagų barjerines savybes.

Nitrilinės pirštinės turi keletą privalumų. Jos yra tvirtesnės ir atsparesnės grybelių užteršimui nei lateksinės pirštinės, todėl jas gali naudoti tie, kuriems gali būti alergija į lateksą. Be to, jos yra lengvos, patogios ir užtikrina gerą jautrumo jausmą, leidžiantį tiksliai dirbti su objektais. Nitrilinės pirštinės taip pat dažnai yra nepudruotos, kad būtų išvengta alergijos arba dulkių likučių pernešimo.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad nitrilinės pirštinės nėra visiškai nepralaidžios, todėl reikia atsargiai elgtis su pavojingomis cheminėmis medžiagomis. Taip pat svarbu pasirinkti tinkamą pirštinės dydį, kad ji tinkamai priglustų prie rankos ir užtikrintų efektyvią apsaugą.

Nitrilinės pirštinės

Reikia konsultacijos

Mums nėra per mažų užsakomų kiekių ar per mažų projektų.

Susisiekite ir aptarsime jūsų projektą!